Verzending

Beloof uw steun en ontvang 'project updates'.


Verzending

Fraction heeft alle objecten, die op deze website staan in het assortiment danwel onder controle, stellende in consignatie en op afroep ter beschikking. Dat betekent dat we na bestelling direct kunnen leveren. Je komt bij ons dus niet voor de verrassing te staan, dat je moet wachten. Je hebt het object over het algemeen, tenzij anders vermeldt, binnen vijf werkdagen in huis. 

Objecten worden uit voorzorg dubbel verpakt. Een belangrijk onderdeel van het versturen van een schilderij, danwel ander kunstobject, is de verpakking. Om het milieu daarbij niet onnodig extra te belasten wordt er bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycleerd verpakkingsmateriaal. Dat zamelen we alwaar mogelijk dan ook zelf met dat doel in. Misschien geen gemakkelijke manier, doch wel een van de doeltreffendste, met betrekking tot goed beschermend verpakken.

Al uw zendingen worden enkel met de beste koeriersdiensten zoals PostNL, TNT, DHL, UPS en FedEx verzonden naar uw gewenste bestemming. Bovendien kunt u tijdens het gehele verzendproces uw werk 24/7 traceren met de bijgeleverde Track & Trace code. De geregistreerde kunstenaars dragen in de meeste gevallen zelf zorg voor verpakken en verzending.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat de geregistreerde kunstenaar het kunstwerk persoonlijk bezorgd.

 

Project : Artistz in Progrezz


Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project.


ManVrouwAnders