Fraction wil, en zal, artiesten, kunstenaars al dan niet 'in spe', in de gelegenheid stellen zich te ontplooien. Zo ook te groeien en bijstand verlenen bij exploraties en daar waar mogelijk danwel noodzakelijk exploitaties.


Kunst als herkenning van de benadering
der werkelijkheid.

De visuele gewoonten van 'de kijkers' zijn geregeld onderhavig aan verandering. Nu is het zo dat niet elke verandering automatisch een verbetering betreft te zijn. Desalniettemin bieden deze veranderingen 'perspectief' voor (nieuwe) kunstenaars. Schilders, Beeldhouwers, Fotografen, een ieder die actief is op kunstzinnig vlak, danwel overweegt dit te gaan doen, kan die 'veranderingen' uitbaten. Zij kunnen die veranderingen der visuele gewoonten zelfs afdwingen danwel 'richten' door te imponeren , ... te overtuigen.

Exposities van verschillende kunstvormen

De opkomst van de Nieuwe Media in de kunstwereld heeft veranderingen teweeg gebracht. Zij, de Nieuwe Media, hebben kunstenaars beinvloedt, en bijna alle 'regionen' tot acceptatie gedwongen door toepasselijkheid. Multimedia Kunstenaars zijn hun plaatsen aan het verwerven binnen het Digitale Territorium van de toekomst.

Wordt geinspireerd, contribueer en deel

De Kunst als product dat commercieel interessant is, staat, in de loop der tijden, constant aan kritieken bloot. Om niet aan dergelijke kritiek onderhavig te zijn, zoeken en vinden kunstenaars oplossingen. Ik, wij van Fraction, zie oplossingen in het creeren van Kunst die wordt 'getuned', afgestemd op bijvoorbeeld interieur, leefomgeving, gemoedstoestanden, danwel persoonlijke interesses van de kijkers, al dan niet commercieel geinteresseerden.

Uniek, betaalbaar en vooral origineel

Multimedia Kunstenaars zijn 'persoonlijkheden' die zich wijden aan : " ... de creatie en of uitvoering alsook interpretatie van artistieke 'oeuvres' in de audiovisuele en beeldende kunsten, in de muziek, de literatuur, het spektakel, het theater en de choreografie".

Maak uw wensen kenbaar

Registreer bij Fraction om een meer universele deelname aan de wereldwijde kunstmarkt mogelijk te maken. Afhankelijk van uw voorkeuren kan U na registratie content toevoegen. Zowel toevoegingen aan de Gallerie alsook toevoegingen aan ons Art Blog en de Art Shop behoren tot de mogelijkheden.